Paris FvdV is een weblog voor kenners en liefhebbers van de stad Parijs - en voor hen die dat willen worden. Parijs is een stad met een gewichtig verleden, respectabel en gerespecteerd. Het is totaal niet nostalgisch. Parijs is er in geslaagd om, soms op brutale maar altijd op elegante wijze, om te gaan met zijn grootse monumenten. Ze te beschermen en te integreren in de nieuwe dynamiek van de stad. Parijs is een meester op het gebied van herstel en transformatie. U zult er nooit in slagen een volledig overzicht te maken van plekken en verhalen, die allemaal op hetzelfde punt uitkomen en de glorie van deze stad bezingen. toch wil ik een poging wagen. Wekelijks wil ik u niet alleen informeren over wat Parijs nog meer te bieden heeft, maar ook wil ik mijn liefde voor deze stad op u over dragen. In de hoop dat het raakt aan iets wat u herkent of voelt. Ferry van der Vliet.

vrijdag 12 september 2014

PARIS FVDV & PARIS GOLDEN BLOG AWARDS 2014

12 september 2014; een bijzondere dag in het bestaan van mijn weblog Paris FvdV sinds april 2011. Voor de derde keer is mijn weblog genomineerd voor de inmiddels al weer vijfde editie van 'The Paris golden Blog Awards. Eerder werd mijn blog genomineerd in 2012 en in 2013


U kunt dagelijks eenmaal stemmen op mijn weblog tot 12 november 2014 door hier te klikken of op de button van de afbeelding aan de rechterzijde. U komt automatisch op de website van de Paris Golden Blog Awards 20482en aan de linkerzijde ziet u de 'VOTE' button. Eenmaal aanklikken en u heeft gestemd. Driemaal is scheepsrecht en met uw hulp hoop ik in aanmerking te komen voor deze prestigieuze award. Ik dank u alvast voor uw dagelijkse stem.

1 opmerking:

  1. Wat een mooi resultaat nu al door genomineerd te zijn, Ferry! Ik roep iedereen op om op jouw prachtige en informative weblog te stemmen!

    BeantwoordenVerwijderen