Het was alweer de zesde keer dat onder grote belangstelling van
restaurateurs, pers en genodigden twee bijzondere restaurant-awards werden
uitgereikt, eigenlijk vier stuks. De juryprijs en publieksprijs voor het beste
Franse en het beste Italiaanse restaurant in Nederland. Dit weer op initiatief
van het Italië Magazine, van dezelfde uitgever. Roberto Payer haalde in zijn
speech aan dat de Franse keuken nog altijd geldt als de meest prominente, maar
dat de opmars van de echte Italiaanse keuken blijft voortduren. Een nek aan nek
race zoals bleek uit de speeches van de Italiaanse ambassadeur Andrea Perugini
en de Franse ambassadeur Phillipe Lalliot, beiden sinds kort pas werkzaam in
Nederland. Paris FvdV is een niet commercieel weblog speciaal voor kenners en liefhebbers van de stad Parijs - en voor hen die dat willen worden. Parijs is een stad met een gewichtig verleden, respectabel en gerespecteerd. Het is totaal niet nostalgisch. Parijs is er in geslaagd om, soms op brutale maar altijd op elegante wijze, om te gaan met zijn grootse monumenten. Ze te beschermen en te integreren in de nieuwe dynamiek van de stad. Parijs is een meester op het gebied van herstel en transformatie. U zult er nooit in slagen een volledig overzicht te maken van plekken en verhalen, die allemaal op hetzelfde punt uitkomen en de glorie van deze stad bezingen. toch wil ik een poging wagen. Wekelijks wil ik u niet alleen informeren over wat Parijs nog meer te bieden heeft, maar ook wil ik mijn liefde voor deze stad op u over dragen. In de hoop dat het raakt aan iets wat u herkent of voelt. Ferry van der Vliet.
Privacy verklaring: Indien u weblog Paris FvdV, dat bij Google-Blogger is ondergebracht, leest en reageert op de blogs van Paris FvdV, doet u dat vrijwillig en is uw IP-adres en mailadres - indien u dat vermeld - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw schuilnaam waaronder uw reageert wordt opgeslagen. Paris FvdV zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechtelijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Google-Blogger. Door weblog Paris FvdV te bezoeken en/of de op of via deze weblog aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. Google gebruikt cookies om services te leveren en verkeer te analyseren dus uw IP-adres en user-agent zijn bij Google bekend, samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om servicekwaliteit te garanderen, gebruiksstatistieken te genereren, misbruik te detecteren en maatregelen te treffen.
donderdag 22 september 2016
HET BESTE FRANSE RESTAURANT VAN NEDERLAND 2016
Het was alweer de zesde keer dat onder grote belangstelling van
restaurateurs, pers en genodigden twee bijzondere restaurant-awards werden
uitgereikt, eigenlijk vier stuks. De juryprijs en publieksprijs voor het beste
Franse en het beste Italiaanse restaurant in Nederland. Dit weer op initiatief
van het Italië Magazine, van dezelfde uitgever. Roberto Payer haalde in zijn
speech aan dat de Franse keuken nog altijd geldt als de meest prominente, maar
dat de opmars van de echte Italiaanse keuken blijft voortduren. Een nek aan nek
race zoals bleek uit de speeches van de Italiaanse ambassadeur Andrea Perugini
en de Franse ambassadeur Phillipe Lalliot, beiden sinds kort pas werkzaam in
Nederland.






Wat leuk dat Breda ertussen staat. Ik ben daar pas namelijk een weekendje weg geweest en heb mij daar zeer vermaakt. Het hotel tegen over veel gezellige cafeetjes en restaurants.
BeantwoordenVerwijderen