Paris FvdV is een niet commercieel weblog speciaal voor kenners en liefhebbers van de stad Parijs - en voor hen die dat willen worden. Parijs is een stad met een gewichtig verleden, respectabel en gerespecteerd. Het is totaal niet nostalgisch. Parijs is er in geslaagd om, soms op brutale maar altijd op elegante wijze, om te gaan met zijn grootse monumenten. Ze te beschermen en te integreren in de nieuwe dynamiek van de stad. Parijs is een meester op het gebied van herstel en transformatie. U zult er nooit in slagen een volledig overzicht te maken van plekken en verhalen, die allemaal op hetzelfde punt uitkomen en de glorie van deze stad bezingen. toch wil ik een poging wagen. Wekelijks wil ik u niet alleen informeren over wat Parijs nog meer te bieden heeft, maar ook wil ik mijn liefde voor deze stad op u over dragen. In de hoop dat het raakt aan iets wat u herkent of voelt. Ferry van der Vliet.

Privacy verklaring: Indien u weblog Paris FvdV, dat bij Google-Blogger is ondergebracht, leest en reageert op de blogs van Paris FvdV, doet u dat vrijwillig en is uw IP-adres en mailadres - indien u dat vermeld - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw schuilnaam waaronder uw reageert wordt opgeslagen. Paris FvdV zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechtelijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Google-Blogger. Door weblog Paris FvdV te bezoeken en/of de op of via deze weblog aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. Google gebruikt cookies om services te leveren en verkeer te analyseren dus uw IP-adres en user-agent zijn bij Google bekend, samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om servicekwaliteit te garanderen, gebruiksstatistieken te genereren, misbruik te detecteren en maatregelen te treffen.

woensdag 26 december 2012

2013Voor hele bijzondere mensen
deze blog vol met fijne wensen
Een goede gezondheid en bergen van geluk
Voorzien van veel gezelligheid een heel jaar aan een stuk
 

Speciaal voor jou en zij die jou omringen
het allerbeste voor het nieuwe jaar
Geluk in grote en in kleine dingen
maar bovenal liefde voor elkaar
 

Een jaar zonder zorgen tegemoet
met gezondheid in overvloed
en elke dag een dosis geluk
zo kan 2013 niet meer stuk
 

Gelukkig Nieuw Jaar

Bonne Année

Happy New Year

Glückliches Neues Jahr
 
 

4 opmerkingen:

 1. Beste Ferry,
  Wens jou een goed, maar vooral een gezond 2013 toe en ondanks dat ik weet dat het niet netjes is om jezelf iets toe te wensen, wens ik mijzelf nog vele mooie blogs van paris-fvdv toe.
  Keep up the good work!

  Groeten Chris
  www.parijsmijnstad.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Chris, laten we beiden voeding geven in 2013 aan onze wederzijdse passie voor Parijs. Dat wij met onze weblogs 'Parijs mijn Stad' en 'Paris FvdV' vele lezers mogen blijven inspireren en vooral aanzetten om deze stad meermaals te bezoeken.
  Vormgeven aan onze passie daar gaat al een grote wens mee in vervulling. Proost, op een sprankelend nieuw jaar.
  Ferry.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, daar kan ik helemaal niets aan toe voegen.
  Leuk, inderdaad dezelfde passie, maar elkaar nog nooit gezien en toch een beetje het idee er een vriend in 2012 bij te hebben gekregen. Goed uiteinde!

  groeten Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk hadden we je al een persoonlijk bericht gestuurd maar via je blog ook nog maar eens de allerbeste wensen.

  BONNE ANNÉE

  Leon

  BeantwoordenVerwijderen